HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Etiler'de silahlı kavga: 1 yaralı…

Etiler'deki bir restoranda, işyeri sahibi ile eski ortağı arasında çıkan kavgada, işletme sahibi tabancayla vurularak yaralandı.

Etiler'de silahlı kavga: 1 yaralı…

İddiaya göre, Adnan Saygun Caddesi üzerindeki Belediye Blokları'nda bulunan restoranda, saat 14.00 sıralarında, aralarında önceden alacak-verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan işletme sahibi Eyüp C.P. ile eski ortağı Kıvanç K. arasında tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, Kıvanç Y., üzerinde bulunan tabancayı çıkararak, restoran sahibi Eyüp C.P.'yi ayaklarından vurdu. İşletme sahibi kanlar içinde yere yığılırken, saldırıyı gerçekleştiren Kıvanç Y. olay yerinden kaçtı.

Çevre sakinleri, silah sesleri üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yerde yaralı yatan Eyüp C.P.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, yaralıyı ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

SALDIRGAN ARANIYOR

Öte yandan, olay yerine ulaşan polis ekibi, olayın gerçekleştirildiği restoranın giriş ve çıkışına güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. İşletmenin camlarına ve duvarlarına isabet eden kurşun izlerini de incelemeye alan polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek Kıvanç K.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler