HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ev sahibini bıçaklayıp, altınlarını çaldı

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde 3 hafta önce evlenen 21 yaşındaki Kübra K.’yı evinde bıçakla yaraladıktan sonra altınlarını çaldığı öne sürülen Oktay Ş., İstanbul’da yakalandı.

Ev sahibini bıçaklayıp, altınlarını çaldı

ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (DHA) - Yaralı Kübra K.’nın hayati tehlikesi sürerken, şüpheli Oktay Ş. ise Çerkezköy’de çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olay önceki gün Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde yüzünü gizlemek için maske takan Oktay Ş., hırsızlık yapmak için 3 hafta önce evlenen Kübra K.’nın evine girdi. Kübra K. ile karşılaşınca paniğe kapılan şüpheli Oktay Ş., onu bıçakla yaraladıktan sonra kolundaki bilezikleri çalıp evden kaçtı. Komşuların ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Kübra K., ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Boğazından, göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanan Kübra K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüpheli Oktay Ş.'nin. otogardan İstanbul’a gitmek için otobüse bindiği tespit etti. İstanbul Esenler Otogar’ında otobüsten inen Oktay Ş., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Çalındığı öne sürülen altın bilezikler de şüphelinin üzerinde bulundu. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alınan Oktay Ş., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Polis soruşturmayı sürdürürken, olayın planlayıcısı olduğu öne sürülen ve Kübra K.’nın eşinin yakını olan Gökhan D.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler