HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evi yanan Aykut Ailesi'ne yardım yağdı

Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'nde, çıkan yangında evlerinin kullanılmaz hale gelmesi nedeniyle eşi ve üç çocuğuyla ortada kalan Ercan Aykut'un yardımına Kaymakamlık, Belediye ve komşuları yetişti.

Evi yanan Aykut Ailesi'ne yardım yağdı

KARPUZLU (Aydın), (DHA)-Geçici olarak ailesiyle dayısının boş evine yerleşen Aykut'a gıda maddesi ve çeşitli ev ve mutfak eşyası yardımı yapılırken, kalıcı bir çözüm üretilmesi sözü verildi.

Mutluca Mahallesi'nde, dün (pazar) saat 07.30 sıralarında Ercan Aykut'a ait tek katlı, yığma taş evde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın kısa sürede tüm evi sardı. Aykut, eşi Hülya Aykut ve üç çocuğuyla son anda elevleri farkedip, dışarı çıkarak canlarını kurtardı. Haber verilmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri yakındaki diğer evlere sıçramadan söndürdü. Evi kullanılmaz hale gelen Aykut, eşi ve çocuklarıyla geçici olarak dayısının boş olan evine yerleşti. Karpuzlu Kaymakamı Yusuf Durdu Arık, Bağımsız Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan Aykut Ailesi'ni ziyaret edip, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Aileye gıda maddesi ile küçük ev ve mutfak eşyaları yardımı yapılması sağlandı. Mahalle sakinlerinde, evlerindeki bazı kullanmadıkları eşyayı Aykut Ailesi'ne vererek destekte bulundu.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, "Yaşanan olay beni çok üzdü. Karpuzlu Belediyesi olarak ailenin ihtiyaçlarını karşılanması için gerekli talimatları verdim. İlk etapta gerekli olan ihtiyaçları karşılandı. Kaymakamımızla görüşüp, kendileri için kalıcı bir çözüm üretmek için çalışacağız" dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler