HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evinde para ve değerli eşyasını bulamadıkları kadına saldırdılar

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde yalnız yaşayan 83 yaşındaki Hatice Sinoplu, evinde el ve ayakları bağlanıp, ağzı kapatıldıktan sonar boğazına bıçak dayanarak gasp edilmek istendi.

Evinde para ve değerli eşyasını bulamadıkları kadına saldırdılar

Polis, 2 kişi oldukları ve evde para ve değerli bir şey bulamayınca kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Bugün saat 10.00 sıralarında, yalnız yaşayan Hatice Sinoplu'nun, Dumlupınar Mahallesi, 34 Sokak'taki evinde kahvaltı hazırladığı sırada bahçe duvarından atlayan ve içeriyi havalandırmak için açık bıraktığı kapıdan içeri giren 2 kişi tarafından boğazına bıçak dayandı el ve ayakları iple bağlandı. Ardından Sinoplu'dan paralarını istedi. Parası da değerli hiçbir şeyinin de olmadığını söyleyen yaşlı kadının ağzına tülbent ve havlu tıkayan 2 kişi, köşe- bucak aradıkları evde bir şey bulamayınca kaçtı. 2 kişinin kaçması ardından ağzını açmayı başaran Sinoplu, avazı çıktığı kadar bağırarak yardım istedi. Sinoplunun yardım çağırısını duyan komşuları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen polis ekiplerinin el ve ayaklarındaki ipi çözerek kurtardığı yaşlı kadın, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şikayetçi olan Sinoplu'nun verdiği eşkalden yola çıkan polis, iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler