HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evini terk eden eşi ile kayınbiraderinin eşini vurdu

Ahmet Akyol, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1,5 ay önce evi terk eden eşi 35 yaşındaki Nazmiye Akyol ile kayınbiraderinin eşini tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Adnan Menderes Mahallesi Şehit Er Ramazan Okur Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Nazmiye Akyol, bir fabrikada bekçi olarak çalışan eşi Ahmet Akyol ile arasındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1,5 ay önce, 2 çocuğunu Nilüfer köydeki evinde bırakarak, Şehit Er Ramazan Okur Caddesi’nde oturan erkek kardeşi Erdoğan Akyol’un yanına taşındı.

İddiaya göre uzaktan akrabası olan eşinin dostu olduğundan şüphelenen Ahmet Akyol, bu sabah Nazmiye Akyol ile telefonla tartıştı. Daha sonra eşinin bulunduğu eve gelen Ahmet Akyol, tartışmayı burada da sürdürdü. Bu sırada ruhsatlı silahını çeken Ahmet Akyol, eşi Nazmiye Akyol'un göğsüne 3 el, kayınbiraderinin eşi Yeter Akyol’a da 2 el ateş ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Nazmiye Akyol ve Yeter Akyol, 112 Acil Servis ambulanslarıyla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.Ahmet Akyol ise Organize Sanayi Bölgesi’ndeki polis merkezine giderek teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler