HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eyüp'te trafik kazası: 4 yaralı

Eyüp'te Tem bağlantı yolu Anıt Mezar mevkiinde seyir halindeki bir araç kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarparak karşı şeride fırladı.

Eyüp'te trafik kazası: 4 yaralı

Kaza sonrası aynı aileden 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Aksaray-TEM bağlantı yolu Anıt Mezar karşısında, gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Karabacak ailesi rahatsızlanan çocuklarını hastanede tedavi ettirdikten sonra eve doğru yola çıktılar. Eve dönüş yolunda Fatih Karabacak, 34 DG 4803 plakalı araçlarıyla Anıt Mezar mevkiine geldikleri sırada henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaza sonrası kontrolden çıkan araç, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarparak karşı yola fırladı. Kaza sonrası olay yeri savaş alanına dönerken, aydınlatma direğide devrildi. Araç içersindeki Fatih, Kezban, Mehmet ve Ekrem Karabacak yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık görevlilerine bildirdi. Olay yerinden geçen sürücüler yaralanan aileye yardım ederek araçtan çıkardı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralılara tek tek müdahele ederek yoğun bir çaba gösterdi.

İTFAİYE VE VATANDAŞLAR MONTLARINI VERDİ

Kaza sonrası olay yeri savaş alanına dönerken, yaralılara müdahele eden sağlık görevlilerine itfaiye ve vatandaşların yardım etmesi dikkat çekti. Havanın soğuk olması nedeniyle olay yerindeki itfaiye erleri ve bazı vatandaşlar montlarını yerde ambulans bekleyen yaralıların üstüne örterek üşümesini engelledi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Aksaray-TEM bağlantı yolunda trafik tek şeritten sağlandı.

ANNE VE BABASINI SORDU

Kaza sonrası olay yerinden geçen Özgür Bayat, "İlgilendim, anne ve babasını soruyor ne durumda diye. Bir şey yok ucuz yırtmışlar kazadan. Verilmiş sadakaları varmış. Kazayı görmedim, şoför arkadaş sıkıştırdı bizi bir araç bilmiyorum öyle diyor. Direğe çarpmış öbür şeride geçmişler herhalde" dedi. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen aracın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis ekipleri kazaya ilişkin soruşturma başlattı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler