HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Facebook'ta duygusal paylaşımının ardından intihar etti

Şaban Arıcan isimli vatandaş, sosyal medyadaki hesabında ‘Belki de ben hiç olmayacağım. Dünya yalansın, biz de senin acizliğine kapılmış zavallılarız’ paylaşımını yaptıktan sonra hayatına son verdi.

Facebook'ta duygusal paylaşımının ardından intihar etti

Kayseri’nin Talas İlçesi’nde 37 yaşındaki Şaban Arıcan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında ‘Belki de ben hiç olmayacağım. Dünya yalansın, biz de senin acizliğine kapılmış zavallılarız’ paylaşımında bulunduktan sonra intihar etti.

Talas İlçesi Bahçelievler Mahallesi Rüzgarlı Caddesi’nde oturan ve ailevi sorunları olduğu öne sürülen evli 2 çocuk babası Şaban Arıcan, dün gece evde kimsenin olmadığı sırada kendini iple astı. Bir markette çalışan Arıcan sabah işe gitmeyince, iş arkadaşları telefonla ulaşmaya çalıştı. Arıcan'a telefonla da ulaşamayan arkadaşları, polise haber verdi.

Eve giden polis ekipleri, genç adamın cansız bedenini tavana asılı halde buldu. Olay yerindeki incelemenin ardından Arıcan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Şaban Arıcan’ın intihar etmeden önce sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, ''Hayallerim midir belki beni böyle düşündüren, bilmem ki belki de bu son. Belki de ben hiç olmayacağım. Dünya yalansın, biz de senin acizliğine kapılmış zavallılarız'' paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler