HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Facebook’tan "hoşçakalın" yazıp intihar etti

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir kişi, sosyal paylaşım sitesine intihar mektubu yazdıktan sonra sahildeki otomobilinde pompalı tüfekle vurulmuş olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki Fırat Durgun, dün saat 15.00 civarında Deniz Sitesi Truva Restoran karşısında bulunan mobese kamerası yakınlarında park halindeki otomobilinin arka koltuğunda pompalı tüfekle vurulmuş halde bulundu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Samandağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Durgun, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, Durgun'un cenazesinin Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği belirtildi.

"HOŞÇAKALIN DEMEK İSTİYORUM”

Durgun'un ölmeden 26 dakika önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına, "Merhabalar buraya yapacağım paylaşımdan çok yalnız olduğum vb. şeyler çıkarmayın. Burada paylaşım yaptım,n kendi öz eleştirimi yaptım sadece bir hoşçakalın demek istiyorum. Ben birey, insan her neyse ondan olamadım korkakça acizce yaşadım. Gerçekler vardır, sevgi aşk, dostluk ama bir gerçek var ki ne olduğunu bilmediğimiz. Ona özlem duyuyorum ne kadar insan birey işte o aşağılık yaratık olamasam da her insan kendi yaptıklarından sorumludur. Her çocuğun özel olduğu gibi her birey de özeldir. Ne kadar iğrenç bir şey bireyin hareketlerine duygularına bakarak onu sınıflandırmak, üstten bakmak. Sen şu gruptansın bu gruptansın demek. Velhasılı ya insan olmak için yaşamalı ya da yaşamamalı. Gülüşlerinizi de saklamanız dileğiyle bana mutluluk veren şeydi karşımdaki insanların gülüşleri hellek keşröö (Şimdi herkes gülümsesin)" yazdığı ortaya çıktı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler