HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Faili meçhul hırsızlığı ayak izi aydınlattı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir evden 12 Haziran'da meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayını polis, ayak izinden yola çıkarak aydınlattı.

MERSİN (İHA) - Tarsus Altaylılar Mahallesi'nde 12 Haziran günü ikametten faili meçhul hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hızlı ve etkin bir şekilde gerekli araştırmaları başlattı.

İkametten hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli veya şüphelilerin tespit edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar sonucu, Tarsus Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Grup Amirliği görevlilerince olay yerinde yapılan titiz inceleme ve araştırmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği değerlendirilen şüpheliye ait bir adet ayak izi tespit edildi. Tespit edilen ayak izinden yola çıkan polis, yapılan araştırmalar sonucu, ayak izinin müştekiye ait ikametten hırsızlık olayını gerçekleştirdiğinden şüphelenilen ve olay sonrası görevlilerce olaya yakın bir bölgede yakalanan şahsa ait olabileceğini göz önünde bulundurdu.

Olay yerinde tespit edilen ayak izi ile yakalanan şahsın giymiş olduğu ayakkabı, muhafaza altına alındı. Gerekli incelemeler için Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'ne gönderilen ve burada kriminal uzmanlarınca yapılan inceleme sonucu elde edilen ayak izinin, olayla ilgili yakalanan şahsa ait olduğunun tespit edilmesi üzerine, söz konusu hırsızlık olayının faili adli makamlara sevk edilerek olayın faili aydınlatıldı. Bunun üzerine zanlı, çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler