HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih'te aracın çarpıp kaçtığı adam hayatını kaybetti

Unkapanı Köprüsü çıkışı Aksaray istikametinde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti. Kazaya karışan araç ise olay yerinden kaçtı.

(DHA)- Kaza, saat 03:00 sıralarında meydana geldi. Fatih, Unkapanı Köprüsü'nde yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Duran Aksoy'a, iddialara göre bir taksi çarptı. 54 yaşındaki Aksoy, çarpmanın etkisiyle metrelerce yerde sürüklendi. Duran Aksoy'a çarpan araç ise kazanın ardından olay yerinden kaçtı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.

Sağlık ekipleri Aksoy'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri emniyet şeridi çekerek kazanın yaşandığı bölgede delil aradı. Olay yerinde bir taksiye ait olduğu sanılan dikiz aynası bulundu. Bir görgü şahidi, "Vatandaşa buradan geçme dedik; ama dinlemedi. Sonra bir taksi gelerek çarptı. Ardından gelen araçlarda çarptı" şeklinde konuştu.

Kazada hayatını kaybeden Duran Aksoy'un cenazesi polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polisin kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmaları devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler