HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih'te bir kadın sokak ortasında kurşunlandı

Fatih Kocamustafapaşa'da 26 yaşındaki bir kadın sokak ortasında kurşunlandı. Saldırıda ağır yaralanan kadın Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi'ne götürüldü.

Saldırganın kadına arkadan yaklaştığı ve silahın tetiğine bastığı belirtiliyor. Polis, kimliği belirlenen, olaydan sonra kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

AYNI GÜN 2 CİNAYET

Öte yandan Küçükçekmece ve Fatih'te aynı gün çıkan 2 ayrı kavgada, 2 kişi dövülerek öldürüldü. Polis her iki cinayetin faillerini de gözaltına aldı; şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Gaffar Okan parkında 2 gün önce meydana gelen olayda yolda karşılaşan İsmail Güntay (18) ile İbrahim Yıldırım (19) arasında kavga çıktı. Kavga sırasında başından sopa ile darbe alan İsmail Güntay hayatını kaybetti. Şüpheli ise kayıplara karıştı.

"AMACIM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ"

Olaydan sonra harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli İbrahim Y.'yi kısa sürede yakaladı. İbrahim Y. poliste verdiği ifadesinde, "Bir yıl önce onunla yolda tartışmıştık. Daha sonra sağda solda rastladıklarına beni o gün dövdüğünü söylediğini öğrendim. Olay günü karşılaşınca bu yüzden kavga ettik. Amacım öldürmek değildi" dediği öğrenildi. Şüpheli adliyeye sevk edildi.

DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Fatih'te 2 gün önce meydana gelen başka bir olayda ise sol kolu felç olduğu öğrenilen 49 yaşındaki Ermeni uyruklu Dragos K., evinde tartıştığı Hüseyin Y. (31) tarafından dövülerek öldürüldü. Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada Dragos K.'nın evini, fuhuş yaptığı öğrenilen Fatma Y.'ye kullandırdığı, olay gününde tartıştığı Fatma Y.'nin müşterisi tarafından da öldürdüğünü belirledi. Polis yaptığı operasyonla cinayetle ilgili Fatma Y., Hüseyin Y. ve Rasim B. (21)'yi gözaltına aldı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi. (DHA)

/


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler