HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Feci kaza güvenlik kamerasında

Üsküdar'da bir cip sürücüsü, park halindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaldırıma çıkan otomobil yayayı ezdi.

Feci kaza güvenlik kamerasında
Otomobil çarpmasıyla kaldırımda yürüyen vatandaşın havalanıp yere çakılması bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kaza saat 14.30 sıralarında Üsküdar Harem Sahilyolu'nda meydana geldi.
İddiaya göre, Mahir Aytekin 34 GC 084 plakalı otomobiliyle Harem otogarının karşına gelip aracını park etti. Otogara giden Aytekin, kısa bir süre sonra gelip tekrar aracına bindi. Henüz hareket etmemişti ki, Ali Çetinsaya'nın kullandığı 34 VV 9894 plakalı cip, park halindeki otomobile arkadan sert bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaldırıma çıkan otomobil burada yürümekte olan 50 yaşındaki Kerim Dündar'a çarptı. Kazada Dündar ve Aytekin yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Dündar'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada hafif şekilde yaralanan otomobil sürücüsü Mahir Aytekin de ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
**NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM**
Cip sürücüsü Ali Çetinsaya ise kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Gazetecilerin kazanın nasıl olduğu sorusuna 'Ne olduğunu bilemiyorum. Bir anda oldu. Ne olduğunu gerçekten bilemiyorum" şeklinde konuştu.
Otomobil sürücüsü Mahir Aytekin ise park halinde olduğu sırada aracına arkadan çarptıklarını kazanın nasıl olduğunu bilmediğini söyledi.
Görüntü Dökümü:
DHA
[Tüm haberler](https://www.mynet.com/haber)


En Çok Aranan Haberler