HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Feci şekilde can verdi!

33 yaşındaki oto tamircisi Recep Koca, tamir ettiği otomobilin üzerine düşmesi sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Feci şekilde can verdi!

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, 'autolift' olarak bilinen kaldıracın teknik bir arıza sonucu kollarından birinin boşalması sonucu düşen otomobilin altında kalan 33 yaşındaki oto tamircisi Recep Koca, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Beldibi Beldesi Sanayi Sitesi’ndeki bir oto tamir ve bakım servisinde motor ustası olarak çalışan Recep Koca, tamir için bir otomobili 'autolift' ile kaldırıp, altında çalışmaya başladı. Bu sırada kaldıracın, otomobil tutan kollarından biri teknik arıza sonucu boşaldı. Bir anda düşen otomobilin altında kalan evli, iki kız çocuk babası Koca, arkadaşları tarafından çıkartıldı. Ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Recep Koca, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

17 ay önce çalışmaya başladığı işyerinde sevilen biri olan Koca’nın ölümü mesai arkadaşlarını ve yakınlarını yasa boğdu. Olayla ilgili soruşturma sürerken Recep Koca’nın cesedi savcının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

DHA

En Çok Aranan Haberler