HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerlinin kalbi Trabzon maçına dayanamadı

Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Kurşun (65), gönül verdiği takımın Trabzonspor'a 3- 2 yenildiği maçın hemen ardından kalp krizi geçirdi.

Fenerlinin kalbi Trabzon maçına dayanamadı
Fenerbahçeliler Lokali'nde onlarca kişinin gözleri önünde fenalaşıp yere yığılan ve hastaneye kaldırılan Kurşun'un 5 kez duran kalbi her seferinde çalıştırıldı, tedaviye alındı.
Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Kurşun, taraftarı olduğu takım ile Trabzonspor arasında oynanacak maçı izlemek için dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla buluşup Fenerbahçeliler Lokali'ne gitti. Trabzonspor'un 3- 2 kazandığı maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte fenalaşan Kurşun, onlarca kişinin gözleri önünde yere yığıldı. Kurşun'a ilk müdahaleyi lokalde bulunan Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu mezunu genç gazeteci Cemile Aydın yaptı. Aydın, ters dönen dilini düzelttiği, nefes almayan Kurşun'u kalp masajı yaparak hayata döndürdü. Ardından çağrılan ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kurşun hemen tedaviye alındı. Burada da üç kez kalbi duran ve doktorların müdahalesiyle yeniden çalıştırılan Ahmet Kurşun, yoğun bakımda yer olmadığı için 500 metre ilerideki Özel 8 Eylül Hastanesi'ne sevk edildi. Özel hastanede beşinci kez kalbi duran ve yaşama döndürülen Kurşun'a anjiyo yapıldı. Damarları halen tıkalı olan ve solunum cihazına bağlanan Kurşun'un bir süre beynine oksijen gitmemesi nedeniyle durumunun ağır olduğu ifade edildi. Doktorlar hastanın kendine gelmesi durumunda by-pass yapılacağını bildirdi.
Kurşun'un kalp krizi geçirdiğini haber alan eşi İmren, çocukları Savaşan ve Nihan da hastaneye koştu. TFF Yönetim Kurulu üyesi ve Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız ve AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan da hastaneye gelip Kurşun'un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği'nden emekli olan evli ve 2 çocuk babası Ahmet Kurşun, aynı zamanda Manisa'da yeni yayın hayatına başlayan Gündem Gazetesi'nin de imtiyaz sahibi.
DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler