HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fethiye'de gazino eğlencesi kanlı bitti

Fethiye'de, bir gazinonun önünde çıkan kavga kanlı bitti.

MUĞLA (İHA) - Kavga büyüyünce dolmuş şoförlüğü yapan bir kişi bıçakla öldürüldü, kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi de yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Fethiye'nin Karaçulha beldesi Çevre yolu üzerindeki bir gazinoya arkadaşı Ercan Y (26) ile eğlenmeye giden evli ve üç çocuk babası Özay Kuru (45), Gölhisar'dan Fethiye'ye eğlenmek için gelen Ferdi D (25), kardeşi T.D, İ.Y, R.K ve M.Y ile tanıştı.

Gece saat 02.30 sıralarında Özay Kuru ve arkadaşı Ercan Yatır gazinodan çıkarlarken, Ferdi D. ile diğer dört kişi de birlikte çıktı. Gazinonun ön tarafında bir anda başlayan tartışma sırasında Ferdi D., bıçağı çekerek Özay Kuru'yu dört yerinden bıçakladı.

Ercan Y de bıçağı karşı taraftan almak isterken elinden yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Fethiye'de dolmuşçuluk yapan Özay Kuru özel bir araçla Lokman Hekim Esnaf Hastanesine götürüldü. Özay Kuru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özay Kuru'nun cesedi İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cinayeti duyan şoför arkadaşları hastaneye koşarken, yakınları sinir krizi geçirdi.

Ferdi D ile arkadaşları, M.Y'e ait 15 HF 792 plakalı özel otomobille kaçarken Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler