HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fethiye’de plajda ceset bulundu

Fethiye'de Darboğazı Plajı'nda bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kayaköy Mahallesi Gemiler Koyu Darboğazı Plajı'nda bir erkek cesedi olduğunu fark eden Halil Çırpan isimli balıkçı, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri, plajda 50 yaşlarında, 1.70 boyunda bir erkek cesediyle karşılaştı. Balıkçı teknesiyle bölgeye ulaşan Cumhuriyet Savcısı Mesut Gürhan, baş kısmı su içinde bulunan ceset üzerinde inceleme yaptı. Kimliği belirlenemeyen ceset, fırtına nedeniyle güçlükle balıkçı teknesine alınarak, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ceset, yapılan ön incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MAHALLEDE KAYIP YOK

Kayaköy Mahallesi Muhtarı Metin Ekiz, "Darboğazı Plajı'nda erkek cesedi olduğu şeklinde ihbar yapılınca jandarmaya haber verdik. Mahallemizde ve çevrede herhangi bir kayıp şahıs yoktur. Açıktan geçen gemilerden düşmüş yabancı uyruklu bir kişi olabilir. Ceset birkaç günlük görülüyor. Hafif kokmaya başlamış durumda" dedi.

Cesedi gören Halil Çırpan ise "Karşıda balık tutuyordum. Bir anda plajda ceset gördüm. Jandarmaya haber verdim. Kim olduğu konusunda bir bilgimiz yok" diye konuştu.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler