HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Film gibi at arabasıyla kapkaç olayı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde at arabası ile kapkaç suretiyle hırsızlık yapan şahıslar polis ekiplerinin titiz takibi sonucu yakalandı.

Film gibi at arabasıyla kapkaç olayı

Hırsızları, mağdur kadın teşhis edemeyince araştırmalar sonucu başka bir olayda kapkaça uğrayan kadının tespiti ile olay aydınlatıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, 2 Şubat'ta Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi 1154. Sokak'ta meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kadın evine doğru yürürken, at arabası ile kadına doğru yaklaşan hırsızlar çantayı alarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerine 155 hattından ihbarda bulunan kapkaç mağduru kadın, şahısların at arabası ile kaçtığını ifade etti. Kısa süre sonra Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ve Bağlar Araştırma ekipleri bölgede çalışma başlattı.

POLİSİN GELDİĞİNİ GÖRÜNCE AT ARABASINI BIRAKIP KAÇTILAR

Polis ekipleri kapkaç üzerine gittiği bölgede terk edilmiş at arabası buldu. Yaya olarak uzaklaşmaya çalışan S.K. ve M.K. isimli şahısların şüpheli hareketleri üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. At arabalarının çalındığı belirten şahıslar polis ekiplerinden yardım istedi. Polis ekiplerini inandırmaya çalışan şahıslar emniyete götürüldü.

AT ARABASINI POLİS KARAKOLA GÖTÜRDÜ

M.K. ve S.K. isimli şahısların gözaltına alınmasının ardından suç aleti olan at arabası ortada kaldı. Ekipler şahısları Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. Suç aleti olarak kullanılan at arabasını polis memuru kullanarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne doğru yola çıktı.

Bağcılar Mahallesi 1154. Sokak'ta kapkaç mağduru olan ismi öğrenilemeyen kadın şahısları teşhis edemedi. Ekipler daha önceden kapkaç mağduru olan kadınları tek tek karakola çağırdı. Derin çalışmalar sonucu ekipler, 2 Şubat 2015 saat 16.30 sıralarında Şeyh Şamil Mahallesi 648. Sokak'ta meydana gelen kapkaç olayının mağdurunun şahıslardan M.K.'yi teşhis etmesi üzerine olay aydınlatıldı.

Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucu daha önceden de aramaları olan S.K. ve M.K. isimli şahısların ifadeleri alındı. S.K. isimli şahsın 'Silah Yağma' suçundan, M.K. isimli şahısın ise 'Korku ve Panik Yaratacak Tarzda Silahla Ateş Etme' suçlarından arandığı ortaya çıktı.

Şahıslar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler