HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Freni boşalan minibüs, duvarı yıkıp evin bahçesine girdi

Gaziantep’te freni boşalan yolcu minibüsü, çevre duvarını yıktığı evin bahçesine girdi. Eve çarpmadan durabilen minibüs, evde bulunanların panik yaşamasına yol açtı.

Freni boşalan minibüs, duvarı yıkıp evin bahçesine girdi

Kaza, dün öğle saatlerinde Yukarıbayır Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yakup Daleren Caddesi’nde seyir halinde olan ismi öğrenilemeyen sürücünün yönetimindeki 79 DZ 290 plakalı yolcu minibüsünün freni boşaldı. Freni boşalan minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıktı ve cadde üzerinde bulunan 5 çocuklu Mehmet ve Kifayet Demir çiftinin evinin bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle bahçe duvarını yıkan minibüs, evin duvarına çarpmadan durabildi. Kazada minibüs sürücüsü ile yanındaki 4 yolcu yara almadan kurtulurken, Demir çifti ve çocukları büyük panik yaşadı.

Kaza sonrası büyük panik yaşayan Kifayet Demir, minibüsün hızla gelerek bahçe duvarını yıktığını ve eve çarpmadan durabildiğini belirterek, "Çocuklarımla evde otururken gürültülü bir ses duyduk. Dışarı çıktığımızda duvarın yıkıldığını gördük. Duvarı yıkan minibüsün şoförünün durumu iyiydi. Çok şükür kimseye bir şey olmadı" dedi.

Demir çifti ve çocukları kazanın ardından yıkılan bahçe duvarından savrulan taş parçalarını yoldan temizledi.

Polis kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler