HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Freni patlayan midibüs eve daldı: 8 yaralı

Muğla'nın Ula ilçesinde freni patlayan tur midibüsü bahçe duvarını yıkarak eve daldı. Kazada 2'si yabancı 8 kişi yaralandı.

Freni patlayan midibüs eve daldı: 8 yaralı

Kaza, saat 13.00 sıralarında Ula'ya bağlı Akyaka Mahallesi Şakayık Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çoğunluğunu Denizli'deki bir boya fabrikasında çalışanlar ile ailelerinin oluşturduğu ve yabancılarında bulunduğu Mehmet Kesikbaş (30) yönetimindeki 20 S 0304 plakalı tur midibüsü, Muğla seyahati kapsamında Akyaka Mahallesi'nden Marmaris'e gitmek içi yola çıktı. Midibüs Şakayık Sokağa geldiği sırada seyir halindeyken bir anda freni boşaldı.

Kontrolden çıkarak hızlanan midibüs, sokakta bulunan Çağrı Alper'e ait evin bahçesine girdi. Bahçe duvarını yıkarak eve doğru ilerleyen midibüs, ağaçlara takılarak durabildi. Kazada tatil için Akyaka'ya gelen Etiyopya uyruklu Lia Asmelash Weldanegus ve Ayele Tsige Genet ile Emre Kökçü, Mehmet Nohutcu, Canan Ayanoğlu, Ceyda Aktım, Faruk Kocabıyık ve Naim Sağdıç yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinin biraz ilerisinde bulunan Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli askerler yaptı. Ambulanslarla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma ve Özel Yücelen hastanelerine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler