HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fuhuş dedikodusuna ormanda işkence

ADANA'da 19 yaşındaki Gamze E., fuhuş yaptığı yönünde dedikodu yaptığını ileri sürdüğü 25 yaşındaki H.D. ile 19 yaşındaki Ş.B.'yi kaçırıp işkence yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı

Fuhuş dedikodusuna ormanda işkence

Merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilevler Mahallesi'nde fırın işçisi olan H.D. ile mobilya ustası Ş.B., aynı sokakta oturan Gamze D.'nin para karşılığı fuhuş yaptığını ileri sürerek, arkadaşlarının genç kızla ilişki yaşadığını anlattı.

Hakkında dedikodu yapıldığını duyan Gamze E., "Bunlara ders vermek lazım" diyerek Musa O., Yunus K. ve İsmail A.'dan yardım istedi. Plan yapan 4 kişi, mobilya ustası Ş.B.'yi konuşma bahanesi ile parka çağırdı. Musa O., Yunus K. ve İsmail A., parka gelen Ş.B.'yi gecenin karanlığından yararlanarak dövdü.Gamze E. ile arkadaşları, Ş.B.'nin telefonundan H.D.'yi de yanlarına çağırdı. H.D., çağrı üzerine arkadaşından aldığı emanet otomobil ile parka geldi. H.D.'yi zorla kendi araçlarına alan şüpheliler, Çatalan Barajı'nın bulunduğu ormanlık alana götürdü. Gamze E. ile birlikte diğer 3 kişi ağaçlık alanda H.D.'yi dövdü. Saatlerce işkence yaptıkları H.D.'ye, "Bir daha bizim hakkımızda dedikodu yapmayacaksın" diye uyarıda bulunan zanlılar, aynı araca bindirip şehir merkezine dönmek için yola çıktı.

H.D.'nin zorla araca bindirildiğini gören vatandaşlar da durumu polise bildirdi. İhbar üzerine yolları kapatan ekipler uygulama başlattı. Musa O., arkadaşları ile buluşacağını söyleyerek araca binmedi. Ekipler, zanlılar Gamze E., İsmail A. ve Yunus K. ile birlikte kaçırdıkları H.D.'yi aynı araçta yakaladı. Vücudu yara içerisinde olan H.D. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan zanlılar Gamze E., İsmail A. ve Yunus K. emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis, Musa O.'yu yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler