HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fuhuş pazarlığı Mobese'de

D-100 karayolu Yenibosna otobüs duraklarında geçen arabaları durduran genç yaştaki iki hayat kadını MOBESE'ye böyle takıldı...

Fuhuş pazarlığı Mobese'de

İstanbul'da D-100 karayolu Yenibosna otobüs duraklarında geçen arabaları durduran genç yaştaki iki hayat kadını, emniyete canlı yayın yapan MOBESE kamerasının altında fuhuş pazarlığı yaptı.

Emniyet yetkilileri ise sürekli aynı noktada hayat kadınlarının gözaltına almasına rağmen idari para cezası ile serbest kaldıkları için çareyi kovalamakta buluyor. D-100 karayolu Yenibosna metrobüs durağının karşısında bulunan yan yol üzerinde kaldırımda duran genç yaştaki iki hayat kadını, yoldan geçen arabaları ellerini kaldırarak durdurduktan sonra fuhuş pazarlığı yaptı.

Güpe gündüz İstanbul'un göbeğinde yapılan fuhuş pazarlığının en canlı tanıkları ise emniyet müdürlüğü. İki hayat kadının bir saat süreyle fuhuş pazarlığı yaptığı kaldırımda İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 24 saat takip edilen MOBESE kamerası bulunuyor. MOBESE kameralarını aldırmayan iki hayat kadını, metrobüs yolcularının garip bakışları arasında durduğu araç sürücüleri ile fuhuş pazarlığı yaptı.

Aynı noktada işlerine gitmek için servis yada dolmuş bekleyen kadınlar ile yoldan geçen sürücüler tarafından hayat kadını olduğu düşüncesiyle taciz ediliyor. İki hayat kadını, yaklaşık bir saat sonra Bahçelievler ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. İdari para cezası veriliyor İki hayat kadının beklediği noktada sık sık fuhuş operasyonu yapan polis, gözaltına alınan hayat kadınlarının savcılık kararıyla 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'na göre idari para cezası kesildiğini belirtti. sabah

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler