HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbolcu cinayetinden aşk çıktı

Manisa'da öldürülen futbolcunun aşk meselesi yüzünden öldürüldüğü belirlendi.

MANİSA (İHA) - Manisa’nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz akşam yaşanan cinayet olayı kısa süre içerisinde aydınlatıldı. İstasyonaltı Mahallesi Yaprak Sokak üzerinde motosikleti ile seyir halindeyken pompalı tüfek ile vurularak hayatını kaybeden amatör futbolcu Mahmut Karadeniz’in katil zanlısı olduğu iddia edilen şahıs yakalandı.

Turgutlu’da 2. Amatör takımı Alemspor’da forma giyen Mahmut Karadeniz ile aralarında ilişki olduğu iddia edilen D.Y.(16) isimli bayanın ifadesinden yola çıkan polisler cinayeti Özcan Uçgun’nun Ö.U.(25) işlediğini tespit etti.

İddiaya göre, hayatını kaybeden Mahmut Karadeniz ile cinayeti işlediği iddia edilen Ö.U’nun söz konusu D.Y isimli bayan ile ilgili ilişkinin olduğu ve Ö.U’nun konuşmak için Mahmut Karadeniz’i İstasyanaltı Mahallesi Yaprak sokağa çağırdığı ve cinayetin işlendiği öğrenildi.

Cinayet sonrası Polis ekipleri zanlı Ö.U’yu söz konusu tüfek ile birlikte yakaladı. Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamanın ardından zanlı Ö.U ve bayan D.Y. adli mercilere teslim edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler