HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazeteci İsa Aydın toprağa verildi

Mersin'in Tarsus İlçesinde, Akdeniz Gazetesi Köşe Yazarı, Mersin Kanal 33 TV Tarsus Temsilcisi, yazar İsa Aydın, geçirdiği kalp rahatsızlığı neticesinde yaşamını yitirdi.

58 yaşında olan İsa Aydın, önceki gece evinde rahatsızlanınca, yakınları tarafından Tarsus Devlet Hastanesi Ek Binasına götürüldü. Hastane acil servisinde ilk müdahale yapılırken bir kez daha kalp krizi geçiren İsa Aydın, ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 02.00 sıralarında yaşama gözlerini yumdu. İsa Aydın’ın ani ölümü Tarsus ile Mersin basınını ve kamuoyunu yasa boğdu. Düzenlenen cenaze töreni ve kılınan cenaze namazının ardından İsa Aydın’ın biyografisi okundu. Aydın, dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze törenine Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Adana Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin-Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, oda ve dernek başkanları ile yöneticileri, merhumun yakınları, basın çalışanları ve vatandaş katıldı.

(CİHAN)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler