HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep’te alacak kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’te, aralarında borç-alacak anlaşmazlığı bulunan arkadaşlar arasında çıkan kavgada ateşlenen tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Bilal Gökkaya (27) öldü, Orhan Demirkol (31) ağır yaralandı.

Gaziantep’te alacak kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Olay, gece geç saatlerde Düztepe Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Y. ile Bilal Gökkaya aralarındaki borç-alacak meselesini konuşmak için bir araya geldi. Kısa süre sonra iki arkadaş arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında öfkelenen Ali Y.’nin arkadaşı Mehmet U., iddiaya göre yanındaki av tüfeğiyle Bilal Gökkaya ve arkadaşı Orhan Demirkol’a peş peşe ateş ederek kaçtı. Av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olarak ağır yaralanan ve ambulansla hastaneye götürülen yaralılardan Bilal Gökkaya, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan 2 çocuk babası Bilal Gökkaya’nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, tedavisi süren Demirkol’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerindeki boş fişekleri toplayarak inceleme yapan polis, Ali Y.’yi gözaltına alırken Gökkaya’nın ölümüne, Demirkol’un ise yaralanmasına neden olan ve kaçan Mehmet U.’nun yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler