HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep’te komşular arasında tüfekli kavga: 10 yaralı

Gaziantep’te, komşu 2 aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan av tüfeği ve sopaların kullanıldığı kavgada 2’si ağır 10 kişi yaralandı.

Gaziantep’te komşular arasında tüfekli kavga: 10 yaralı

Olay, öğleden sonra Narlıtepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; aynı sokakta oturan Akkurt ve Korkmaz aileleri arasında kız kaçırma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle öfkelenen aile fertleri, birbirlerine av tüfeği ve sopalarla saldırdı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Polislerin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada yaralanan; Murat Akkurt, Fatma Akkurt, Murat Korkmaz, Adile Nur Uçkan, Hacer Uçkun, Fadile Kaya, Filiz Kaya, Çiğdem Demir, Fehime Bilgin ve İsa Sayar, çağırılan ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Hastanelerde tedavilerine başlanan yaralılardan Fatma Akkurt ve İsa Sayar’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Öte yandan olayın yaşandığı sokakta yoğun önlem alarak inceleme yapan polis, kavgaya karıştığını saptadığı 5 kişiyi de gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler