HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'te silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te, aralarında husumet bulunan 2 ailenin fertleri arasında çıkan tartışma, tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'te silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı

GAZİANTEP, (DHA) - Olay, bugün öğlen saatlerinde merkez Şahinbey İlçesi Ufacık Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı mahallede oturan, aralarında husumet bulunan komşu İnce ve Kaya ailelerinin fertleri arasında küfürleşme iddiasıyla tartışma çıktı. Kısa sürede 2 ailenin yakınlarının katılımıyla büyüyen kavgada, taraflar birbirine av tüfeğiyle ateş açtı. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen jandarmanın müdahalesiyle sonlandırılan kavgada, ateşlenen tüfeklerden çıkan saçmalara hedef olan Hanifi İnce, Zeliha İnce, Kenan Kaya, Mikail Kaya ve Pelin Arslan ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan 30 yaşındaki Hanifi İnce ile aynı yaştaki Kenan Kaya öldü. İnce ve Kaya'nın cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, diğer 3 yaralının hayati tehlikesinin ise bulunmadığı bildirildi.

Yeni bir kavgaya karşın yaralıların bulunduğu hastanede polis, olayın meydana geldiği mahallede ise jandarma yoğun önlem aldı.

Kavgaya karıştığı saptanan ve ismi öğrenilemeyen bir kişiyi gözaltına alan jandarma, olaya ilişkin soruşturmasını sürdürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler