HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'te silahlı kavga: 7 yaralı

Gaziantep'te alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan ve silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hacı Baba Mahallesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında kavga çıktı. İddiaya göre çıkan kavgada N.C. iş yerinde bulunan av tüfeğiyle rastgele ateş açtı. Kavgada ev tüfeğinin saçmaları ve bıçakla yaralanan 7 kişi çevredeki vatandaşlar ve polisler tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi ve Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralananlar arasında yoldan geçen 3 vatandaşın olduğu da öğrenildi.

Olayın hemen ardından olay yerine çok sayıda takviye ekip gönderildi. Olayı kontrol altına almaya çalışan polis megafonla anonslar yaparak kalabalığın dağılmasını istedi. Burada incelemelerde bulunan polis olayda kullanılan 1 adet av tüfeği, bıçak ve sopalar ele geçirdi. Polis olayların büyümemesi için hastanelerde ve olayın yaşandığı bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Polis 5 kişiyi gözaltına alırken olaya karışan 4 kişinin ise yakalanması için çalışmalarına başladı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler