HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep’te trafik kazaları: 4 ölü, 7 yaralı

Gaziantep'te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi öldü 7 kişi yaralandı. Meyve yüklü TIR'ın alev alev yanarken tonlarca meyve ve sebze yola savruldu.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza, Gaziantep Şanlıurfa karayolu Kuzey Turnikeleri civarında meydana geldi. Mersin'den Van'a meyve ve sebze götüren Fatih Mendih yönetimindeki 24 FG 4554 plakalı TIR direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yola savruldu. Yaklaşık 150 metre sürüklenen TIR bir anda alev topuna döndü. Otoban üzerindeki kazayı fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine yakın olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi İtfaiyesi ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek alev topuna dönün TIR'a müdahale etmeye çalıştı. Kazanın ardından çıkan yangın nedeniyle Gaziantep Şanlıurfa Karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapandı. Bu sırada yanan TIR'da patlamalar meydana gelirken polis meraklı vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. TIR'da bulunan ve ufak sıyrıklarla atlatan sürücü Fatih Mendih ve yanında bulunan 3 arkadaşı olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından burada ilk müdahaleleri yapıldı. Yaralılardan biri hastaneye kaldırılırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından trafik ekipleri yolu kontrolü bir şekilde tek şeritli olarak trafiğe açtı. Bu sırada TIR'dan dökülen domates, biber, patlıcan ve üzüm karayolunu tamamen kapladı. Yola saçılan meyve ve sebzeler ilginç bir görüntü ortaya koydu. Yapılan temizliğin ardından meyve tarlasına dönen karayolu temizlendi. Kaza nedeniyle kilometrelerce kuyruk oluşurken olay yerinde yapılan incelemelerin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

İkinci kaza ise Gaziantep Nizip ilçesi karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, Şerif Ç. yönetimindeki 27 KB 572 plakalı otomobil İbrahim A. yönetimindeki 63 B 4244 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Şerif Ç. eşi Fatma, çocukları Duygu ve Zılha hayatını kaybetti. Cenazeler otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Her iki kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler