HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep’te trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı

Gaziantep'te iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep eski Adana yolunun 19. kilometresi Boyno köyü yakınlarında meydana geldi. Gaziantep'ten Cerityeniyapan Köyüne gitmekte olan Hakan K. yönetimindeki 80 BD 269 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 27 R 1986 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada aynı otomobilde bulunan Hakan K., Kadir K., İbrahim K., Ahmet K. ve Hacer Döne Kılınç (41) ile diğer otomobilin sürücüsü yaralandı. Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi ve 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hacer Döne Kılınç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edilirken araç trafiğine tek şeritten izin verildi. Otomobillerin kaldırılmasıyla birlikte trafik yeniden normale döndü. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler