HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep’te vahşet: 2 ölü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşanan olayda, bir anne ile oğlu evde vahşice öldürülmüş olarak bulundu.

Gaziantep’te vahşet: 2 ölü

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Ayşegül Bülbül (28) ile küçük oğlu Yasin Bülbül (4), evde boğazları kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

Sabah saatlerinde gelini Ayşegül Bülbül'ün evine giden Nazire Bülbül, kapıyı defalarca çalmasına rağmen açan olmadığı söyleyerek, "Sonra diğer oğlumun evine giderek torunumu tekrar yolladım, o da merdiven boşluğundan girerek olayı gelip bizlere söyledi. Ardından yetkililer haber verdik” dedi.

Vahşice katledilen anne ile oğlunun cesetleri Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

"Bu davadan vazgeç, zaten benim oğlum iki ay yatar”

Ayşegül Bülbül'ün olayla ilgili açıklama yapan eşi Efendi Bülbül, İstanbul'da çalıştığı dönemde bir iş kazası geçirdiğini ve bu yüzden mahkemelik olduğunu söyledi. Düşmanı olmadığını ifade eden Bülbül, mahkemelik olduğu kişilerin kendisine, "Bu davadan vazgeç, zaten benim oğlum iki ay yatar” dediklerini ileri sürdü. Efendi Bülbül, firma yetkililerine 'davadan vazgeçmeyeceğini' söylediğini belirterek "Uzun süredir bunlarla iletişimi kestim. Beni birkaç kez aradılar, ben de telefonlarına bakmadım. Perşembe günü doktorda randevum vardı, sanırım beni malulen emekli edeceklerdi. Bugün başıma bu olay geldi” dedi.

"Evin anahtarı kaybolmuştu"

Efendi Bülbül, bir gün önce evinin anahtarının kaybolduğunu öğrendiğini belirterek "Yeni anahtar alarak kapıya taktırdım. Sabah dükkanımı açmak için 06.00'da çıktım. Sabah 08.00'de diğer çocuklarım okula gitti. Eşimi ve çocuğumu öldüren kişi veya kişiler kapıyı kilitleyerek olay yerini terk ettiler" diye konuştu.

(AJANSLAR)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler