HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gebze'de tartıştığı kişiyi sokak ortasında öldürdü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde 68 yaşındaki Temel Soysal, sokakta karşılaşım tartıştığı, aralarında önceden husumet bulunduğu öne sürülen 35 yaşındaki Önder Cüre'yi tabancayla öldürdü.

Gebze'de tartıştığı kişiyi sokak ortasında öldürdü

Olay Gebze Beylikbağı Mahallesinde dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan Temel Soysal ile Önder Cüre, sokak üzerinde bulunan bir işyerinde karşılaştı. İkili burada tartışmaya başladı.

Bir anda tartışma kavgaya dönüşünce Temel Soysal, iddiaya göre üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çekerek Önder Cüre’ye kurşun yağdırdı. Vucuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içersinde yere yığılan Cüre olay yerinde yaşamını yitirirken, Temel Soysal ise kaçarak uzaklaştı. Görgü tanıkları polisi ve 112 arayarak yardım istedi. Önder Cüre'nin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Temel Soysal ise Gebze ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı cinayet masası ekiplerince Ankara caddesi üzerinde saklandığı evde yakalandı. Soysal Emniyette yapılan sorgulamasında, Önder Cüre’yi gelini hakkında küfürlü konuştuğu için birkaç kez uyardığını, yine devam ettiğini de vurduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler