HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gece kulübünde kavga: 1 ölü

Bursa’da birgece kulübünde iki grup arasında çıkan kavgada 35 yaşındaki Serdar Öztürk’ün tabancayla vurularak öldürüldü

Gece kulübünde kavga: 1 ölü

32 yaşındaki Halil Kazak, 30 yaşındaki Hakan Çevseli ve 27 yaşındaki Emrah Başıbüyük kurşunla aynı yaştaki Yavuz Çakar ise, bıçakla yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Nilüfer İlçesiYeni Karaman MahallesiMudanyayolu üzerinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Yan yana masalarda oturan iki grupta bulunanlar, alkolün etkisiyle birbirleriyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce kavgaya dönüştü. İki grup, şişe ve sandalyelerle birbirlerine vurmaya başladı.Kavga esnasında YavuzÇakaryanında bulunan tabancayla ateş ederek dışarı çıkmak istedi.Tabancadan çıkan mermiler 35 yaşındakiSerdar Öztürk’ün kalbine ve başına, Hakan Çevseli, Halil Kazak ve Emrah Başıbüyük’ün ayaklarına isabet etti.Tabancayla ateş ederek kaçmaya çalışan Yavuz Çakar ise gece kulübü çalışanları tarafından ayaklarından bıçakla yaralandı.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede gelen112 Acil Servis ekipleriSerdar Öztürk’ün öldüğünü belirlerken yaralanan 4 kişi ilk müdahalelerin ardındanUludağ Üniversitesi Tıp Fakültesive Çekirge Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri kavgada kullanılan bıçak, ve tabancaya incelenmek üzere el koyarken gece kulübü içinde ve dışında ise çok sayıda boş kovanbuldu. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi ardından Serdar Öztürk’ün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürülürken soruşturmaya devam ediliyor.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler