HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Geline fuhuş yaptıran damat ile kayınvalide tutuklandı

Adana'da sosyal paylaşım sitesinde tanışıp evlendiği eşine düğün masraflarını ödeyemediği için fuhuş yaptırdığı iddiasıyla 26 yaşındaki Hakan F. ile annesi 44 yaşındaki Saniye F. tutuklandı.

Geline fuhuş yaptıran damat ile kayınvalide tutuklandı

Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Pınar Mahallesi'nde oturan Hakan F., 2 yıl önce sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığı 18 yaşındaki G.F. ile sevgili olup ilişki yaşadı. Ardından da Hakan F. ile G.F. düğün yapıp evlendi.Evliliğin ardından düğün masraflarıyla birlikte 20 bin lira borçlanan Hakan F., eşine borçları bitinceye kadar para karşılığı ilişkiye girmesini teklif etti. Kocasının ısrarları karşısında genç kadın teklifi kabul edince, para karşılığında erkeklerle ilişkiye giren kayınvalidesi Saniye F. ile birlikte fuhuş yapmaya başladı.

EŞİ FUHUŞ YAPARKEN, BALKONDA BEKLEMİŞ

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri durumun ihbar edilmesi üzerine harekete geçti. Fuhuş yapıldığı iddia edilen evi takip eden polis ekipleri, eve çok sayıda müşteri geldiğini görünce, müşteri gibi kayınvalide ile telefonda irtibata geçti. Yapılan görüşmede gelin için 175, kayınvalide için 50 liraya anlaşma sağlandı. Eve gelen polisler, seri numaralara alınmış parayla ödeme yaptıktan sonra gelin ile kayınvalideyi gözaltına aldı. Bu sırada evin balkonuna çıkan polis, burada oturan Hakan F.'yi buldu. Hakan F.'nin eşinin başka erkeklerle ilişkiye girdiği sırada balkonda beklediği ortaya çıktı. Gözaltına alınan 3 kişi emniyete götürüldü.

TUTUKLANDILAR

G.F.'nin ifadesinde kocasının borç ödeme istediği üzerinde fuhuş yapmaya başladığını, erkekleri de kayınvalidesinin ayarladığını söylediği öğrenildi.Gelin ifadesinin ardından serbest bırakılırken, anne ile oğlu tutuklandı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler