HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gelinin 'tecavüz etti' dediği kayınbiraderi beraat etti

Adana'da 24 yaşındaki E.B., evine misafirliğe geldiği kayınbiraderi 38 yaşındaki Aydın B.'nin, çocuklarının uyuduğu odada kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Ancak mahkeme sanığa beaat verdi

Gelinin 'tecavüz etti' dediği kayınbiraderi beraat etti

Cinsel saldırı suçundan tutuklanıp hakkında dava açılan Aydın B., beraat etti. E.B.'ye de eşi boşanma davası açtı.

Ceyhan İlçesi'nde yaşayan ve eşi İstanbul'da çalışan 2 çocuk annesi E.B., merkez Sarıçam İlçesi'nin Büyükbaklalı Mahallesi'nde zeytin bahçesinde bekçilik yapan kayınbiraderi Aydın B.'nin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Genç kadının iddiası üzerine 5 Ağustos 2015'te gözaltına alınan Aydın B., ifadesinde, iftiraya uğradığını ileri sürdü. Aydın B., sorgusunun ardından çıkartıldığı mahkemece 'nitelikli cinsel saldırı' suçlamasıyla tutuklandı.

8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde Aydın B.'nin tutuklu yargılandığı davada, suçlamasını sürdüren E.B., "Yengem, bir yakınının asker kınasına gitmişti. Evde Aydın B., ben ve onun 2 çocuğu ile benim çocuklarım vardı. Bir süre sonra çocuklar uyudu, Aydın B., benden kahve istedi. Ben de kahveyi yapıp getirdim, bu sırada beni tutup yatağın üzerine fırlattı. Üzerime çıkıp, elbisemi çıkarmaya çalıştı.

Kızıma seslendim, ama duyuramadım. Yastığı yüzüme kapattı, çamaşırlarımı çıkarıp zorla ilişkiye girdi. Sonra da bir şey söylemeden bahçeye çıktı. Ben de aynı avlu içerisindeki yan eve gidip yardım istedim" dedi.

İLİŞKİYE GİRMEDİM

Tecavüz iddiasını kabul etmeyen ve E.B.'nin psikolojik sorunları olduğunu ileri süren Aydın B., de savunmasında şunları söyledi:

"Eşim asker kınasına gitmişti. E., ben ve çocuklar evdeydik. Evde 2 yatak bir de kanepe vardı. Çocuklar uyudu, biz de kahve içtikten sonra uzandım. E.'ya da televizyonun fişini çekip lambayı söndürdükten sonra yatmasını söyledim. E. yanıma geldi, ayaklarıma masaj yapmaya başladı. Yapmamasını söyleyince de 'bağırıp seni rezil ederim' dedi. Ben de itekleyip üzerimden kaldırdım. Sinirle, masanın üzerindeki çakmağı ve sigarayı alıp dışarıya çıktı. Ben ilişkiye girmedim."

KARIM İNTİKAM İÇİN İFTİRA ATTI

Duruşmada tanık olarak dinlenen E.B.'nin eşi Hasan B., kardeşinin suçsuz olduğunu söyleyerek, "Ben İstanbul'da çalışıyorum. Daha önce eşim bir komşumuza ve diğer kardeşim Erkan'a da aynı iftirayı yapmıştı. Ben ağabeyim Aydın'ın iftiraya uğradığını düşünüyorum. Eşim, olaydan 2 gün önce benden para istedi, ben de gönderemeyeceğimi söyleyince 'sana öyle bir darbe vuracağım ki, ömrün boyunca unutamayacaksın' demişti. Aydın tutuklandıktan sonra da bana, 'kardeşini yaktım, seni de yakacağım' dedi " dedi.

SPERM KALINTISINA RASTLANMADI

E.B.'nin yapılan vücut muayenesi ve iç çamaşırlarından alınan örneklerinin Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemesinde Aydın B.'ye ait DNA bulgusu çıkmadığı anlaşıldı. Mahkeme heyeti, sanık Aydın B.'nin beraatine karar verip tahliye etti.

Hasan B. de kardeşlerine iftira attığını ileri sürdüğü eşi E.B. hakkında boşanma davası açtı.

(DHA)

En Çok Aranan Haberler