HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gelinlik alışverişi kanlı bitti

Batman'da 34 yaşındaki Kerim Başbuğ, nişanlısı 33 yaşındaki Gülbeyaz Özcan'ı sokak ortasında tabancıyla öldürdükten sonra olay yerinde başına sıktığı tek kurşunla intihar etti.

Gelinlik alışverişi kanlı bitti

Başbuğ'un, gelinliği beğenmemesi üzerine tartıştığı nişanlısını öldürdükten sonra intihar ettiği belirtildi.

Olay Batman'ın Sağlık Mahallesi 1905 Sokak üzerinde bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Evlilik hazırlıkları yapan Kerim Başbuğ, nişanlısı Gülbeyaz Özcan ve nişanlısının annesi ile birlikte bayram öncesi alış verişe çıkıp bir gelinlikçiye gitti. İddiaya göre Gülbeyaz Özcan, almak istedikleri bir gelinliği beğenmeyince nişanlısı ile tartıştı.

Gelinlik satan işlerinden çıkan çiftin tartışması yolda yürürken de sürmesi üzerine Gülbeyaz Özcan, parmağındaki yüzüğü çıkarıp attı. Buna sinirlenen Kerim Başbuğ, herkesin gözleri önünde üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkarıp, Özcan'ın başına ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Özcan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kerim Başbuğ, daha sonra tabancayı başına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

Çevrede bulunanlar panik içinde kaçışırken ölen Gülbeyaz Öncan'ın annesi olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Adı henüz açıklamayan anne, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Kerim Başbuğ ve Gülbeyaz Özcan'ın cesetleri de Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler