HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kadına kapkaç kamerada

Adana’da bir genç kadının cüzdanını alıp kaçan şahıs önce kameralara sonra da polise yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Yasemin Kartal isimli genç kadın, saat 19.32 sıralarında kaldırımda telefonla konuşarak yürüdüğü sırada elinde içinde 400 TL bulunan cüzdanı arkasından yaklaşan şahıs tarafından kapkaç yöntemi ile çalındı. Genç kadın herkesin gözü önünde kapkaç yapan zanlıyı bir süre kovalarken, bir taraftan da çevreden yardım istedi ancak başarılı olamadı. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Genç kadın, zanlıyı yakalamayacağını anlayınca hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis, kadından zanlının eşkalini alıp çevrede güvenlik kamerası araştırması yaptı. Yapılan araştırmalar sonucunda zanlının Halil A. isimli şahıs olduğu belirlendi. Polis, zanlının aynı yere yakın yerlerde yine kapkaç yapacağını düşünerek o mahallede önlemini artırdı.

Olaydan bir gün sonra yine aynı saatlerde Derya Fırat isimli bir şahsın elindeki içinde 175 lira bulunan çantası kapkaç yöntemiyle çalındı. Polis bölgeye çok yakın olduğu için olay yerine anında gelerek zanlıyı hemen yakaladı. Yapılan çalışmada zanlının bir önceki kapkaçı da gerçekleştiren şahıs olduğu belirlendi.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, basın mensuplarına pişman olmadığını söyledi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler