HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kadını fuhşa sürükleyen kadın, gazetecileri görünce ağladı

Adana'da hasta çocuğuna bakmak için fuhuş yaptığını söyleyerek kandırdığı genç kadını fuhşa sürükleyen kadın, ahlak ekiplerinin operasyonu ile gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Aslı ismini kullanan D.G.'yi (27) telefonla arayarak kadın sordu. Ekipler, D.G.'nin önerdiği Melis ismini kullanan M.Ö. (21) ile 240 liraya anlaştı. Seri numarası alınan 240 lira ile birlikte Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'nde verilen adrese giden ahlak ekipleri, D.G. ve M.Ö.'yü suçüstü yakaladı.

İfadesi alınan M.Ö., eşinden iki buçuk yıl önce ayrıldığını ve bir çocuğunun olduğunu belirterek, "Çocuğum ailemin yanında kalıyor. Ben arkadaşlarımın evinde kalıyordum. Lokantada çalışarak aileme para gönderiyordum. Az para verdikleri için lokantadan çıktım. Daha sonra D.G. ile tanıştım. Çocuğu ile birlikte yaşayan D.G.'nin evinde kalmaya başladım. Ama D.G.'nin fuhuş yaptığını bilmiyordum. Bir süre sonra D.G. çocuğunun hasta olduğunu ve ona bakmak için fuhuş yaptığını söyledi. Ben de paraya ihtiyacım olduğu için bir hafta fuhuş yapabileceğimi söyledim. D.G., kendi müşterisi aracılığıyla bana da müşteri bulabileceğini söyledi. Bana bulduğu her müşteri için 40 lira komisyon veriyordum” dediği öğrenildi.

M.Ö.'nün ifadesinin ardından D.G., ‘fuhşa aracılık ve yer temin etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi. D.G.'nin gazetecileri görünce ağlaması dikkat çekti.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler