HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kız köprüden atlayıp intihar etti

Adana'da tarihi Taşköprü'den Seyhan Nehri'ne atlayan ve balıkçılar tarafından sudan çıkartılan 16 yaşındaki Ayşe Avcı, kaldırıldığı hastane öldü.

Genç kız köprüden atlayıp intihar etti

Tarsus'taki evinden kaçan ve 10 gündür izini kaybettiği kızını arayan baba 54 yaşındaki Zafer Avcı, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerini ayıran Seyhan Nehri üzerindeki Taşköprü'de saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda iddia göre Ayşe Avcı, çevredekilerin şaşkın bakışları altında 10 metre yükseklikten nehre atladı.

BALIKÇILAR SUDAN ÇIKARDI

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine Taşköprü'ye çok sayıda polis, sağlık ekibi ve Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Can-Kur ekibi sevk edildi. Nehir kıyısındaki iki balıkçı, kıyakla genç kızın düştüğü yere gitti. Balıkçılardan biri, suya dalıp Ayşe Avcı'yı baygın halde çıkardı. Kayıkla kıyıya getirilen Ayşe Avcı, sağlık ekibince sedye ile ambulansa taşındı. Kalp masajı yapılan genç kız, daha sonra Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

TESADÜF MÜ?

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde yaşayan ve 10 gün önce kızı Ayşe Avcı'nın evden kaçtığını polise bildiren baba Zafer Avcı, olayın yaşandığı dakikalarda köprüye geldi. Zafer Avcı, elinde kızına ait fotoğrafı çevredekilere gösterdi. Nehre atlayan kişinin, kendi kızı olduğunu öğrenen baba, gözyaşlarına boğuldu.Adana Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde müdahale edilen Ayşe Avcı kurtarılamadı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Polisler, baba Zafer Avcı'yı ifadesini almak için karakola götürdü. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler