HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kız tabancayla intihar etti

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde 17 yaşındaki S.M., muhtar olan babasına ait tabancayı başına dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

Genç kız tabancayla intihar etti

SUŞEHRİ (Sivas), (DHA)-Olay bu akşam 20.00 sıralarında Suşehri ilçesine bağlı Sağpazar Köyünde yaşandı. Köy muhtarı Metin Mutlu'nun 5 çocuğundan en küçüğü olan kızı Seda Mutlu, akşam ailesi ile birlikte akşam yemeği yediği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle sofradan kalkarak yan odaya geçti. Odadaki çekmeceden babasına ait tabancayı alan genç kız, silahı başına dayayıp ateşleyerek intihar etti. Silah sesi üzerine odaya koşan babası ve yakınları genç kızı kanlar içerisinde yerde yatar vaziyette buldu. Aile genç kızı hemen Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak yapılan muayenede genç kızın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kızlarının öldüğünü öğrenen aile fertleri hastane önünde sinir krizi geçirdi. Suşehri Kız Sağlık Meslek Lisesi'nde okuyan Seda Mutlu'nun bu yıl lise 3'ten 4'üncü sınıfa geçtiği öğrenildi.

Olayın duyulmasıyla birlikte Suşehri İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ile İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı hastaneye gelerek acılı babaya başsağlığı dileğinde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, genç kızın cesedinin otopsi için Sivas'a gönderileceği belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler