HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kız televizyon başında öldü

Bursa'da, 19 yaşındaki bir genç kız, ailesiyle birlikte televizyon izlerken fenalaşıp hayatını kaybetti.

Genç kızın Kırıkkale Üniversitesi'nde rehberlik bölümünü kazandığı ve 3 gün sonra kayıt olmaya gideceği öğrenildi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesinde, Akçağlayan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla gezdikten sonra akşam saatlerinde eve gelen Fatma Ekşi (19), annesi Hatice, babası Hüseyin Ekşi ve kardeşiyle birlikte televizyon seyretmeye başladı. Bu sırada birden fenalaşan genç kız yere düştü. Ailesinin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ekipleri, genç kıza ilk müdahaleyi yaptı. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ekşi yolda hayatını kaybetti. Genç kızın cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

3 GÜN SONRA ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRMAYA GİDECEKTİ

Fatma Ekşi'nin 3 gün sonra Kırıkkale Üniversitesi'ne gidip, rehberlik bölümü için kayıp yaptıracağı ortaya çıktı. Yeğeninin televizyon izlerken fenalaştığını ifade eden amcası Basri Ekşi, "Kırıkkale Üniversitesi'ni kazanmıştı. Gündüz arkadaşıyla gezmeye gitmiş. Akşam ailesiyle birlikte gülerek, eğlenerek televizyon izlerken fenalaşmış” dedi.

"HİÇBİR RAHATSIZLIĞI YOKTU”

Yeğeninin bir rahatsızlığı olmadığını belirten Ekşi, "Kırıkkale Üniversitesi'nde rehberlik bölümünü kazanmıştı. Kalp krizi falan geçirmemiş. Hastanede bir şey çıkmadı. Otopsiden ne çıkacak onu bekliyoruz. Bileti alınmıştı Salı günü okula kayıt olmaya gidecek ve bir hafta sonra da üniversite başlayacaktı” şeklinde konuştu.

Yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan alınan genç kızın cesedi, Keles'in Sorgun köyünde toprağa verildi. (İHA)

En Çok Aranan Haberler