HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kızdan sevgilisine meydan dayağı

Eski sevgilisinin kendisini tehdit ettiği iddiasıyla babasıyla birlikte polis karakoluna giden genç kız, karakol çıkışında karşılaştıkları eski sevgiliye sokak ortasında meydan dayağı attı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, eski sevgilisinin kendisini tehdit ettiği iddiasıyla babasıyla birlikte polis karakoluna giden genç kız, karakol çıkışında karşılaştıkları eski sevgiliye sokak ortasında meydan dayağı attı.

Olay, bir banka şubesinin önünde meydana geldi. Eski erkek arkadaşı C.K.A (21)'dan ayrılan S.K (17),babası H.K (51) ile Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu'na giderek şikayette bulundu. Karakolda ifade verdikten sonra dışarı çıkan genç kız, banka şubesi önünde şikayetçi olduğu eski sevgilisini görünce saldırmaya başladı. Taksiden inen eski sevgilisi C.K.A.'ya tekme tokat saldıran genç kıza bir süre sonra babası H.K da katıldı. Baba ile kızın elinde kurtulan eski sevgili S.K.A. kaçarak polis merkezine sığındı. C.K.A., eski kız arkadaşı ve babasından şikayetçi olurken, genç kız ve babası da C.K.A'dan şikayetçi oldu.

Kdz.Ereğli'de yaşanan bu olay bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, C.K.A.'nın annesi ile birlikte taksiden indiği, bu sırada onları gören S.K. isimli kızla babası H.K.'nın geri dönerek saldırmaya başladıkları görülüyor. Görüntülerde C.K.A.'nın eski kız arkadaşından kaçtığı görülüyor.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler