HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genelkurmay'dan ağlatan sürpriz

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, üç oğlu da askerde olan Asiye ve Hasan Sezer çiftine sürpriz yaparak çocuklarıyla Isparta'da bir araya getirdi.

Genelkurmay'dan ağlatan sürpriz

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde oturan 3 erkek çocuk sahibi Sezer çiftinin büyük oğulları 23 yaşındaki Sercan Sezer, 4 yıl önce vatani görevini yaparken TSK'ya katıldı.

Sercan Sezer Şırnak'ta görevini sürdürürken, 3 ay önce askere giden kardeşi 22 yaşındaki Serkan Sezer de Van'da vatani görevini yapmaya başladı.

Sezer çifti, en küçük oğulları 20 yaşındaki Erkan Sezer'i de bir ay önce askerlik görevi için Isparta'ya uğurladı.Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, en küçük oğlu Erkan Sezer'i Isparta'ya acemi birliğine uğurlayan baba Hasan Sezer'i basında çıkan haberlerin ardından arayarak tebrik etti.

Ardından 28 Şubat'ta yapılan yemin töreni öncesinde Sezer ailesi, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in özel davetlisi olarak Isparta'ya getirildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in isteği üzerine, Şırnak'ta görev yapan Uzman Çavuş Sercan ile Van'da vatani görevini devam ettiren Serkan da ailesinden habersiz Isparta'ya getirildi. Orduevinde misafir edilen aile karşılarında evlatlarını görünce şaşkına döndü, gözyaşlarını tutamadı. Anne Asiye ve baba Hasan Sezer 2 oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, acemi birliğinde bulunan en küçük oğul da aileye katılarak sürprizi büyüttü. Bir gün sonra en küçük oğulları Erkan'ın yemin törenine katılan anne ve babaya, Genelkurmay Başkanı Özel tarafından gönderilen çeşitli hediyeler verildi. 3 oğlunun da askerde olmasının gurur verici olduğunu belirten baba Hasan Sezer, "Askere gideceğiz dediler, seve seve gönderdik. Biz bu vatan için doğduk" dedi.

DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler