HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giresun şehitleri memleketlerine uğurlandı

Giresun'daki helikopter kazasında hayatını kaybedenler için Ordu-Giresun Havalanı'nda tören düzenlendi. Törene Başbakan Yardımcıları Kurtulmuş ve Canikli'nin yanı sıra Genel Kurmay Başkanı da katıldı

Giresun'un Alucra ilçesi Tohumluk Yaylası'nda dün ormanlık alana düşen askeri helikopterde hayatını kaybeden 7 kişi bugün Giresun-Ordu Havalanı'nda düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketlerine gönderildi.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Giresun İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, helikopter pilotu yüzbaşı Hilmi Özer, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun eşi Nuran ve kızı Berrin Doğru, Kurmay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan'ın eşi Didem Bayhan ve Ast. Uzman çavuş Adem Kara'nın eşi Sema Kara için bugün Giresun-Ordu Havaalanı'nda tören düzenledi.

GENELKURMAY BAŞKANI AKAR DA KATILDI

Törene Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi ile kuvvet komutanları, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Nurettin Canikli, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Giresun, Trabzon ve Ordu valileri, Giresun ve Ordu Belediye başkanları, AK Parti ve CHP milletvekilleri ile şehit yakınları ve askeri personel katıldı.

Törende Giresun İl Müftüsü Necati Oral dua yaptırırken, törenin ardından şehit cenazeleri törenle memleketlerine uğurlandı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler