HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Google’ın patronu 165 bin TL'ye otantik halı aldı

Google'ın patronu Eric Schmidt, eşi ve iş arkadaşlarının da aralarında bulunduğu bir grupla Bodrum'da tatil yapıyor. Ünlü bir halıcıdan el yapımı 6 halı satın alan grup, 165 bin lira ödeme yaptı.

Google’ın patronu 165 bin TL'ye otantik halı aldı

Schmidt ve beraberindekiler bugün kentin tarihi ve ören yerlerini gezdi; 6 otantik el yapımı Bodrum halısı alarak yata döndü.

ABD’li ünlü yazılım mühendisi ve Google’ın Başkanı ABD’li 61 yaşındaki Eric Schmit, eşi Wendy Schmit, Microsoft’un 2000’den beri başkanlığını yürüten 60 yaşındaki Steve Ballmer ve iki yönetim kurulu üyesiyle Yunanistan’dan çıktığı mavi yolculukta, dünBodrum’a geldi.

Schmidt, ilk olarak Bodrum Gökova’daki koylara demir attı. Schmidt ve yanındakilerin içinde bulunduğu 59 metrelik ’Oasis’ adlı lüks yat, son olarak Bodrum Milta Marina’ya demirledi. Saat 22.00’de yattan ayrılan grup, Cafe Cafen’de kahve içti. Ardından Liman Caddesi’nde yürüyüş yaptı. Ünlü bir halıcıdan 24’er metrekarelik tamamen el yapımı 6 otantik Bodrum halısı satın alan grup, 165 bin lira ödeme yaptı.

Ardından yata döndü. Bu sabah saatlerinde Schmit ve eşi yatta kalırken, konukları tarihi Bodrum Antik Tiyatrosu’nu gezip tekrar yata döndü. Ardından Bodrum limanından ayrılan yat önce Akvaryum koyu, Kara Ada, Orak Adası ve Aspat Koyu’na demirledi. Yat ardından akşam saatlerinde Turgutreis mahallesine iki mil uzaklıktaki Çatal Ada’ya demir attı. Schmit ve yakınlarının tatillerinin buradan Yunanistan’ın Leros ve Tilos adalarına geçerek sürdürecekleri öğrenildi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler