HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Görevliyi yere yatırıp para nakil aracını soydular

Büyükçekmece'de PTT nakil aracı kar maskeli ve silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. 25 saniye süren soygunda yaklaşık 100 bin lira çalan soyguncular kayıplara karıştı.

Soygun saat 09.00 sıralarında Büyükçekmece Tepecik'te meydana geldi.

Tepecik PTT şubesine para getiren nakil aracından inen çalışanlar içeri gireceği sırada soyguncular geldi. Kar maskeli ve silahlı 3 soyguncu, silahla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra nakil aracından indirilmeye hazırlanan 3 para çuvalını alarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Bir polis helikopteri de havadan inceleme yaparak soyguncuların kaçtığı aracı bulmaya çalıştı.

25 SANİYE SÜREN SOYGUN ANI KAMERADA

Soygun anı bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Saat 09.02'de gelen soyguncular, nakil aracındaki güvenlik görevlisini silahla etkisiz hale getiriyor. Güvenlik görevlisi aracın ön tarafında yere yatırılıyor. Bu sırada soyguncular araçtaki paraları alarak kaçıyor. 25 saniye süren soygunda yaklaşık 100 bin lirayı alan soyguncular kayıplara karıştı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler