HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gözü yaşlı baba, kızı intihar etmesin diye odasının önünde uyuyor

Antalya'da yaşayan 24 yaşındaki bir şahsın, 9 aydır evli olduğu 17 yaşındaki eşine sürekli işkence yaptığı ve zorla ilişkiye girmek istediği öne sürüldü.

Gözü yaşlı baba, kızı intihar etmesin diye odasının önünde uyuyor

Olayı göz yaşları içinde anlatan baba Halil Oku, kızının intihar etmesinden korktuğu için odanın kapısı önünde uyuduğunu söyledi.

Antalya'da yaşayan Halil-Esma Oku çifti, 17 yaşındaki kızları F.D'ye 9 aylık eşi K.D'nin işkence yapıp, parmaklarını ve kollarını ısırarak etini kopardığını öne sürdü. Aile, kızlarının Burdur'un Bucak ilçesinde öldürülmek üzereyken durumu gören kamyon ve tır şoförlerinin jandarmaya ihbarıyla kurtarıldığını söyledi.

"ZORLA İLİŞKİYE GİRMEK İSTEMİŞ”

Haziran ayında dünya evine giren çiftin ilk aylarda aralarının çok iyi olduğunu belirten anne Esma Oku, sonraki aylarda şiddetli geçimsizliklerin başladığını söyledi. Damadı K.D'ye zaman zaman öğüt verdiklerini de belirten anne Esma Oku, damadının kızının rızası olmaksızın ilişkiye girmek için zorladığını belirtti. Anne Esma Oku, şöyle konuştu:

"Haziran ayında evlendi. Bir ay iyi geçindiler. Ben de damadımı çok severdim. Kötü bir alışkanlığı yoktu. Bir ay sonra dövmeye şiddet göstermeye başlamış. Görücü usulü evlendirmiştik. Çocuğum 17 yaşındaydı. Evine geç saatlerde gelip, alkol alıp kızımla zorla ilişkiye girmek istermiş. Çocuğum istemeyince dövermiş. Kızım bize haber vermemek için olayı başlarda gizlemiş. Çocuğumun elini kolunu ısırıp etlerini koparmış. Çocuğumu alıp Bucak'a gitmek istemiş. Alkol almış sonra kaza yapmışlar yolda. Kızıma silah kullanması için baskı yapmış. Kızım istemeyince aralarında kavga çıkmış” dedi.

TIR ŞOFÖRÜ İHBAR ETMİŞ

Kızını alarak Burdur'un Bucak ilçesinde ava gittiklerini ancak yola damat K.D'nin alkol aldığını belirten Esma Oku, kızının hayatını Bucak yolunda K.D'nin şiddet uygularken gören tır şoförlerinin ihbarı ile kurtulduğunu belirtti. Kızının her yerinde kesik ve morluk olduğunu belirten Anne Esma Oku, damat K.D'nin kızının ellerini ve kolunu ısırıp kopardığını da öne sürerek şöyle konuştu:

"Arabayı kaldırıma çarpmış kızımı öldürmek istemiş. Kemerle dövüp, kafasına vurmuş. Kızım yardım istemiş ve tır şoförleri jandarmaya olayı bildirmiş. Gece olay yerine apar topar gittik. Kızım şu an hiçbir şey konuşamaz durumda. Ellerini ve parmaklarını ısırmış, silahla öldürmekle tehdit etmiş. Şu anda kızımı çay kaşığıyla besliyoruz. Boğazını sıkıp yaraladığı için yutkunamıyor. Kızıma bunları yapanların cezasını almasını istiyorum. İçimdeki ateşin sönmesini istiyorum. Bunları yapan şu an serbest bırakmışlar. Boşanma davası açacağız. Kızım psikoloji servisinde şu an” dedi.

BABA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

F.D'nin babası Halil Oku, kızının başına gelenleri anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Damadının kızıyla barışmak istediğini ancak bunun imkansız olduğunu belirten baba Halil Oku, şöyle konuştu:

"Kızımı almaya gittiğimde arabanın içerisinden ruhsatsız av tüfeği çıktı. Avlanmaya gitmişler ama benim kızımı vuracaktı. Kadın cinayetleri oluyor. Kızımın öldürülmesinden korkuyorum. Kızımı öldürmek için arabayı kaldırıma vurmuş ama kaza yaptığı şeklinde yalan söylemiş. Barışmak istiyor ama ben istemiyorum. Serbest geziyor şu anda” dedi.

"KIZIM İNTİHAR EDER KORKUSUYLA KAPI ÖNÜNDE YATIYORUM”

Askerden izne gelen oğlunun da psikolojik olarak durumdan etkilendiğini belirten Baba Oku, gözyaşları içerisinde kızının canına kıyacağı korkusuyla yattığı odasının kapısı önünde beklediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Oğlum askerde olayı duyunca gelmişti. Geri askere gitti. Onun da psikoloji bozuldu. Kendisine bir şey yaparsa ne yaparım ben. Gereken neyse yapılsın. Kanun gerekeni yapmayacaksa ben üzerime düşeni yapacağım. Kızıma evimde bakıyorum. Kızım intihar eder diye korkumdan evde kapının önünde yatıyorum” diye konuştu.

Aile, kızlarının hastanede psikolojik tedavi gördüğünü ve K.D'nin gerekli cezayı alması için tüm yasal haklarını kullanacaklarını söyledi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler