HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gözyaşlı annenin acı bekleyişi

Adana’da kendisine zorla 30 bin lira kredi çektirildiğini ileri sürerek intihar eden İngilizce öğretmeninin annesi, kızının otopsisi yapılırken morg önünden hiç ayrılmadı.

Gözyaşlı annenin acı bekleyişi

Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Seyhan ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, DSİ Baraj İlkokulu’nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Ayten S.’ye (41) kim oldukları öğrenilemeyen kişilerce zorla 30 bin lira kredi çektirtildi.

Bu nedenle öğretmenin psikolojisi bozulurken, yaşananlardan dolayı öğretmen eşi Murat S. (45) ile de tartışmaya başladı. Dün akşam da öğretmen kredi çekme meselesi yüzünden eşiyle tartışarak Reşatbey Mahallesi’ndeki evinden ayrıldı. Ayten S., Pınar Mahallesi’ne gelerek burada bir inşaata çıkıp kendini aşağı bıraktı. Görenler hemen ambulansa haber verdi ancak sağlık ekipleri geldiğinde öğretmenin öldüğü belirlendi. Öğretmenin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Bu arada öğretmenin eşi Murat S. ve yakınları Adli Tıp Kurumu’na geldi. Ayten S.’nin annesi Saadet Biçer de bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na gelerek gözyaşlarına boğuldu. Anne, kızını son bir kez görebilmek için saatlerce morgun önünde nöbet tuttu. Morg önünde gözyaşları içinde kızını görmek için bekleyen anne, sonunda görevlilere sesini duyurarak morga girmeye başardı. Morgda anne, kızının yüzünü açarak ona son bir kez bakıp, gözyaşları içinde dışarı çıktı. Daha sonra öğretmenin cenazesi, gözyaşları içinde morgdan alındı. Bu arada eşi Murat S.’nin de yakınlarının yardımıyla ayakta durduğu gözlendi. Öğretmenin cenazesi önce, Reşatbey Mahallesi’ndeki evine götürüldü. Daha sonra da Kabasakal Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi. Öğretmenin Arda ve Ayça isimli 2 çocuğunun olduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler