HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güngören’de silahlı çatışma: 1’i ağır

Güngören’de, iki taraf arasında henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan silahlı çatışmada 1’i ağır, 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 00.00 sıralarında Mareşal Çakmak Mahallesi Soğanlı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Mesut Çelik, eşi Ebru Pektaş Çelik ile aile ziyaretinden dönerken yolda lüks bir cip tarafından takip edilmeye başladı. Uzun süre yaşanan kovalamaca sırasında lüks cipteki kimliği belirsiz kişiler, Mesut Çelik’in kullandığı 34 TK 5698 plakalı otomobile ateş etti. Cadde üzerinde eşini arabadan indiren Çelik, kısa bir süre sonra cip tarafından durduruldu. Aracından inerek bir dükkana sığınmaya çalışan Çelik, cipteki şahıslara ateş edince çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Mesut Çelik, cipte bulunan Uğur Tokgöz ve o sırada yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Çelik’in arabadan indirdiği eşi ise bir apartmana sığınarak olaydan yara almadan kurtuldu. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Çelik’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olaydan sonra şoka giren Ebru Pektaş Çelik, ifadesi alınma üzere karakola götürüldü.

Görgü tanıkları, cipin ateş ederek aracı kovaladığını, olay yerinde durduklarını ve iki taraf arasında çatışma çıktığını söyledi. Bu arada çatışma sırasında seken kurşunlar nedeniyle çok sayıda araçta maddi hasar oluştu. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, delil topladı. Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler