HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Günün ilginç olayları

Bisiklete tecavüz etti

Böyle sapıklık görülmedi. İskoçya'da kaldığı bir pansiyon odasında bisiklete tecavüz etmeye çalışırken yakalanan Robert Stewart (51), 3 yıl boyunca gözaltında tutulmak şartıyla salıverildi.

Bekar ve işsiz olan Stewart'ın, alkol bağımlılığı nedeniyle sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. Sıkı takip edilecek olan sapık, benzer bir suç işlemesi halinde hapse atılacak.

Pitt Bull 80 yaşındaki kadını yedi!

Yunanistan'ın Gümülcine kentinde Pitt Bull cinsi bir köpeğin 80 yaşındaki bir kadını öldürdüğü bildirildi.

Yunan basın-yayın organları, köpeğin, akrabalarını ziyarete giden yaşlı bir kadının boğazını parçaladığını belirterek, kadının kaldırıldığı Gümülcine hastanesinde hayatını kaybettiğini duyurdu.

Köpeğin sahibinin, saldırının gerçekleştiği semtte oturduğu ve gözaltına alındığı kaydedildi.

Köpeğin akıbetine ilişkin bilgi verilmedi. Aynı Pitt Bull'un geçen yıl da bir çocuğun bacağını ısırdığına işaret edildi.

Eşekten düşen yaşlı adam traktörün altında kalarak öldü

Kilis'te, eşekten düşen yaşlı adam traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre tarlaya giden Bahri Kızıldemir (71) isimli şahıs, traktörün sesinden ürken eşeğinin üzerinden düştü. Arkadan gelen Y.Ş.Ö. idaresindeki 79 AH 367 plakalı traktörün altında kalan Kızıldemir, hayatını kaybetti. Hastane morguna kaldırılan Bahri Kızıldemir'in cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. İfadesi alınan Y.Ş.Ö. sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanarak kapalı cezaevine gönderildi.

Yüzyılın kadın sapığı

Amerika'da 33 yaşındaki bir kadın, 5 yaşındaki bir erkek çocukla cinsel ilişkiye girmekten ömür boyu hapse çarptırıldı.

Hiçbir şekilde şartlı tahliye hakkı da tanınmayan sapık kadının tecavüzü videoya da çektiği ortaya çıktı. Orlando'da meydana gelen ve tüm ABD'yi şok uğratan tecavüz olayı 12 yıl önce yani kadın 21 yaşındayken gerçekleşti.

şu anda 33 yaşında olan Kelly Lumadue, tecavüzü videoya kaydetti. 2003'te evindeki diğer kasetlerle birlikte bu tecavüz kasetini de çöpe attı.

Çöpleri toplayan bir adam, kasetleri seçerek evine götürdü. Sinema filmleri bekleyen adam, karşısında iğrenç sahneleri bulunca polise haber verdi.

Polis, tutukladığı kadını önceki gün mahkemeye çıkardı. Jüri, kadın ömür boyu hapis cezası verdi.

Kafesinden kaçan aslan adam yedi

Etiyopya'nın doğusunda, kafesten kaçan aslan bir adamı yedi.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, Metehara şeker fabrikasının çalışanları, kayıp işçi arkadaşlarını şeker kamışı tarlasında ararken, bir aslana ve tarlada "kan gölüne" rastladı.

Aslan kaçarak uzaklaşırken, işçiler biraz sonra kayıp adamın sadece kafasını buldu.

Hayvanın başkent Addis Ababa'nın 225 kilometre doğusundaki Avaş eğlence parkından kaçtığı tahmin ediliyor.

Kavganın ortasında kalan çocuğu pitbull ısırdı

Adana'da çıkan kavganın arasında kalan 12 yaşındaki çocuğun kolunu pitbull cinsi köpek ısırdı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi, Güneşli Mahallesi'nde, köpek, kuş, horoz, güvercin gibi hayvanların satıldığı ve halk arasında kuş pazarı olarak bilinen yerde pitbull cinsi köpek satan kişiler arasında kavga çıktı. Ağabeyi ile kuş pazarına giden 12 yaşındaki İsa K. da kavganın arasında kaldı. Bu sırada bir pitbull cinsi köpek İsa K.'ya saldırdı.

Kolundan yaralanan çocuk, köpek sahipleri tarafından Adana Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. İsa K., burada yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.
Bu arada pazara getirilen pitbull cinsi köpeklerin 300 YTL'den satıldığı öğrenildi.

"Webcam ile konuşmak nişanlılar için caizdir"

Suudi Arabistan'da yayınlanan fetvada webcam ile konuşmasının nişanlılar için caiz olabileceği belirtildi.

Önde gelen Suudi din adamlarından olan ve Adalet Bakanlığı'nda yasal ilişkiler danışmanı olarak görev yapan Abdül Muhsin El Abikan, kadınlar ile erkeklerin internet üzerinden birbirini görmesinin dinen kabul edilemez olduğunu belirterek, "Bu sadece nişanlılar için caizdir. Nişanlılar yüz yüze görüşmek yerine webcam sayesinde birbirlerini görebilir, tanıyabilir.

Hatta internet üzerinden görüşmek onlar için daha iyidir. Ancak bunda da aşırıya kaçmamak gerekir" diye konuştu. El Medine gazetesinin haberine göre El Abikan, nişanlıların da webcam aracılığıyla konuşurken dini kuralları çiğnememesi gerektiğine işaret ederek, "Sadece yüzünü, ellerini ve saçlarını görebilir" yorumunda bulundu.

Böyle hırsızlık görülmedi

ABD'nin Wisconsin eyaletinde iki yaşındaki bir çocuğun kumbarasından 20 dolar çalan hırsız 6 yıl hapisle cezalandırıldı

Daha önce dört kez hırsızlık yapmaktan suçlu bulunan Ryan Mueller'ın, geçen ağustosta bir eve girdiğine ve evin 2 yaşındaki kız çocuğu uyurken, odasındaki kumbarasından para çaldığına hükmedildi.

Küçük kızın annesi tarafından suç üstü yakalanan 31 yaşındaki hırsız 6 yıllık hapis cezasının ardından, 5 yıl daha polis gözetiminde olacak.

Hollanda'da etekli futbol

Hollanda'nın Brabant bölgesinde, antrenman yaparak maça hazırlanan etekli bayan futbolcular erkeklere taş çıkartıyor.

Amatör bir takım olmasına rağmen, 90 dakikaya bana mısın demeyen Zeeland-Uden köylerinin etekli futbolcuları, bu hafta sonunda kıyasıya bir maç sergiledi. Bu haftaki karşılaşma beyaz etekli De Rakt ile şortlu bayan takımı Fendilin arasında oldu ve şortlu bayan takımı 4-0'lık bir üstünlük elde etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler