HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hafriyat kamyonu, cip ve kamyonete çarptı: 3 yaralı

Zeytinburnu'nda bir hafriyat kamyonunun bir cipe ve bir kamyonete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Hafriyat kamyonu, cip ve kamyonete çarptı: 3 yaralı

Kaza, Zeytinburnu Onuncu Yıl Caddesi sahil yönünde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Mahmut Yeşilçam yönetimindeki 34 NA 4917 plakalı hafriyat kamyonu Bayrampaşa yönünden Topkapı mevkiindeki alt geçitte girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hafriyat kamyonu virajı alamayarak Onuncu Yıl Caddesi'ne hızla girdi. Seyir halindeki 34 BC 8261 plakalı cip ile çarpışan kamyon hemen ardından Mehmet Ceylan'ın kullandığı 34 VE 3987 plakalı kamyonete çarptı. Hafriyat kamyonu altgeçitin duvarına ve her iki yolu ayıran demir korkuluklarına çarparak durabildi. Yeşilçam kamyonun içinde sıkıştı. Yoldan geçen sürücüler kazaya karışan cipin içindeki 2 kişiye yardım ederken, bir yandan da polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. İtfiaye ekiplerinin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucu yaralı şoför sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Cipin içinde bulunan yaralı 2 kişi ve Yeşilçam ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

KÜÇÜK ÇOCUK ŞOKA GİRDİ

Kaza sonrası hafriyat kamyonunun vurduğu kamyonete bulunan küçük bir çocuk şoka girdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri isminin Enes Erdem Ceylan olduğu öğrenilen çocuğa müdahale etti. Enes Erdem'in babası Mehmet Ceylan, "Göründüğü şekilde karşıdan uçarak geldi. Yani normal bir geliş değildi. Biz bu taraftan geliyorduk önce cipi altına aldı. Biz arkadan duramadık, cipi altına almasına rağmen banada vurdu beni ters çevirdi burda" dedi.

"KAMYON VİRAJA ÇOK HIZLI GİRDİ"

Kazadan kıl payı kurtulduğunu söyleyen Hayati Yılmaz isimli bir sürücü ise, "Ben önünde seyrediyordum, virajı alamadı ben geçtikten sonra vurdu. Kamyon viraja çok hızlı girdi kimse de suç yok. Viraja çok hızlı girdi toparlayamadı ben geçince vurdu duvara, bir iki saniyeyle kurtardım" dedi.Olay yerine gelen çekici kamyonun altından cipi çıkarırken, hafriyat kamyonu ise vurduğu beton duvardan vinç yardımıyla çıkarılarak yol tamamen trafiğe açıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler